BH90210 | Official sneak peek aflevering 4 (ep 4) | FOX

Shannen (Brenda Walsh) gaat toch meedoen aan de BH90210-reboot die Tori (Donna Martin) aan het produceren is. Maar waar Shannen gaat, komt drama mee...

Je favoriete 90's serie is terug! De originele cast Shannen Doherty, Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green en Tori Spelling proberen Beverly Hills 90210 weer nieuw leven in te blazen 馃尨
Elke donderdag om 21.00 uur is BH90210 te zien bij FOX.
-------------------------------------------------------------
Abonneer nu voor meer video鈥檚:
www.foxtv.nl/abonneren
Meer video's van BH90210:
ilgos.info/wyd-w/2Y6Wp2lxabGn0aY.html
Over FOX:
FOX is jouw #1 plek voor al je favoriete series. 馃嵖 Wij zenden de beste exclusieve series uit zoals: BH90210, Deep State, The Resident, The Walking Dead, Empire, Legion, The Passage, The Simpsons en nog veel meer. FOX is te vinden op kanaal 11 of 16. We zien je daar!
--------------------------------------------------------------
Volg FOX voor meer BH90210:
--------------------------------------------------------------
FACEBOOK: foxtvnl/
TWITTER: foxnl /
INSTAGRAM: fox_nederland
WEBSITE: www.foxtv.nl/
#BH90210 #BeverlyHills90210 #sneakpeek

转讙讜讘讜转

  1. Nico.33

    Nico.338 讞讜讚砖讬诐 诇驻谞讬

    Haha, net de finale gezien, serieus ik had gedacht een nostalgische-guilty pleasure te zien, maar deze revival is geniaal, het combineert de 'weekly-soap' van het originele concept perfect met een slim geschreven, scherpe mocumentary(a la Episodes, of Community).

  2. Nico.33

    Nico.338 讞讜讚砖讬诐 诇驻谞讬

    Misschien wel de beste revival ooit(echt super-onverwacht, ik had serieus meer een 'guilty pleasure' verwacht, dan een show die grenzen verlegd, en ook nog eens fantastisch levert op alle niveaus, niveaus waar het origineel zelfs nooit aan gedacht had), naast de Aaron Spelling-soapiness die volop aanwezig is, is de mockumentary-style slim geschreven, snel in de verhaallijn, en rijkelijk gevuld met knipogen, en easter-eggs. Het is echt ongelooflijk hoe veel beter dan verwacht dit is. Dit is echt DE verassing van dit jaar op TV(ik ben echt blown-away), zelfs als 90210 niet je ding is, is dit een show die het observeren waard is, gewoon om hoe goed het in mekaar zit, en hoe het schakelt tussen de 'weekly-soap', en de mockumentary hoe we tot de revival komen.